Wayne Rooneylla selvä suosikki Manchester Unitedin seuraavaksi manageriksi – ”Laittaisin kaikki paukut”

© Kuva: Getty Images

Manchester United -legenda Wayne Rooneylla on selvä suosikki seuran seuraavaksi manageriksi. Hyökkääjän mielestä Red Devilsin tulisi ladata kaikki paukut Tottenhamin Mauricio Pochettinoon.

Unitedia on luotsannut José Mourinhon potkujen jälkeen loppukauden väliaikaispestillä Ole Gunnar Solksjaer. Norjalainen on voittanut kaikki kuusi otteluaan.

– Ensinnäkin alkuun on annettava Olelle mahdollisuus ja siitä tulee keskustella Glazerien kanssa (Unitedin omistajaperhe), Rooney tuumi ESPN:n haastattelussa.

– Mutta jos meillä olisi mahdollisuus värvätä joku, laittaisin kaikki paukut Pochettinoon. Manchester United on perustanut viimeiset 20 tai 30 vuotta Sir Alex Fergusonin tulosta lähtien nuoriin pelaajiin, joita he ovat nostaneet omasta akatemiastaan. Pochettino saa pelaajista parhaan irti, olivat he sitten nuoria tai vanhoja.

– Olette nähneet keitä pelaajia hänen Tottenhamistaan ja Southamptonistaan on noussut maajoukkuetasolle. Hän sopii lokeroon laadukkaana valmentajana, joka antaa myös nuorille mahdollisuuden.

Lähde: Sky Sports

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!