Englannin jalkapalloliitto FA on asettanut Tottenham-manageri Mauricio Pochettinon syytteeseen epäasiallisesta käytöksestä. Kyse on kotivoittoon lauantaina päättyneen Burnley-Tottenham -ottelun jälkeen tapahtuneesta yhteenotosta valmentajan, ja erotuomari Mike Deanin välillä.

Pochettino kävi kiivasta sananvaihtoa oikeudenjakajan kanssa ottelun päätyttyä, ja on itse myöntänyt ylittäneensä sopivan käytöksen rajan. Argentiinalainen myönsi myös, että mahdolliset jälkiseuraamukset hänelle ovat oikeutettuja. Hänellä on torstai-iltaan saakka aikaa vastata syytöksiin.

– On oletettavaa, että Tottenham Hotspurin managerin kielenkäyttö ja/tai käytös sekä kentällä että/tai pelaajatunnelin alueella on ollut sopimatonta, FA: n tiedotteessa sanottiin.

Tottenham jäi tappion ansiosta viiden pisteen päähän sarjakakkosena olevasta Manchester Citystä, ja kuuden pisteen takamatkalle piikkipaikan Liverpoolista. Aiemmin uutisoitiin, että keskiviikon Chelsea-Tottenham -ottelun neljänneksi tuomariksi alunperin nimetty Dean on siirretty vastaavaan tehtävään Manchester Cityn ja West Hamin välisessä ottelussa.

Lähde: BBC