Tottenham tarrasi jatkopaikkaan kiinni kolmella maalilla – Pochettino: ”Työtä riittää vielä”

© Kuva: Getty Images

Tottenham otti keskiviikkona ison askeleen kohti jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun se voitti neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Borussia Dortmundin 3-0.

Wembleyllä pelattu ottelu oli ensimmäisen jakson jälkeen maalittomassa tilanteessa, mutta Tottenham laittoi tauolla isomman vaihteen silmään. Son Heung-Min vei isännät johtoon 47. minuutilla, Jan Vertonghen ja Fernando Llorente kaunistelivat lukemia vielä viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

Manageri Mauricio Pochettino oli tyytyväinen Tottenhamin esitykseen, mutta halusi muistuttaa, että vierasottelu Saksassa on vielä pelaamatta.

– Toinen puoliaika oli fantastinen. Ensimmäinen jakso oli vaikea, ottelu oli vaikea alusta alkaen. Meidän oli vaikea löytää parhaita paikkojamme kumpaankiin suuntaan sekä pallon kanssa ja ilman sitä, kommentoi Pochettino BT Sportille.

– Meillä oli vaikeuksia pelata, kuten halusimme. Korjasimme tauolla joitain asioita ja rupesimme pelaamaan itseluottamuksella, kun teimme maalin. Se oli fantastinen peli, mutta työtä riittää vielä.

– 3-0 on hyvä tulos, mutta meidän on vietävä työ loppuun.

Kertoimet ottelulleWest Ham - Tottenham23.11.2019