Tottenham kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Cityn. Mahdollisessa välieräparissa vastaan asettuu joko Juventus tai Ajax.

Seuran päävalmentajan Mauricio Pochettinon mielestä Mestarien liigassa on yksi selvä voittajasuosikki. Nimittäin Barcelona.

Pochettino kehui Barcelonaa ja Leo Messiä lehdistölle maanantaina.

– Jos Mestarien liigassa on yksi voittajasuosikki, on se Barcelona. Siinä ei ole mielestäni epäselvyyttä, Pochettino totesi. He kohtaavat Manchester Unitedin, joka on rakennettu voittamaan suuria asioita, mutta Barcelona on mielestäni muutaman askeleen edellä, argentiinalaisluotsi arvioi.

– Heillä on loistavia pelaajia, mutta ennen kaikkea heillä on yksi nero, erilainen, uskomaton ja uniikki pelaaja. Messi tekee kentällä asioita, joita kukaan ei osaa edes odottaa ja hän kykenee aina yllättämään muun muassa jatkuvuudellaan. Hän tekee ihmeellisiä suorituksia jokaisessa ottelussa kolmen päivän välein viimeisen 11-12 vuoden aikana.

Tottenham pääsee pelaamaan puolivälierien kotiottelunsa Manchester Cityä vastaan uudella stadionillaan. Stadion otetaan käyttöön huhtikuun alussa.