Mauricio Pochettinon mielestä voitot eivät riitä TOP4-sijoitukseen: ”Maaliero voi ratkaista kaiken”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino uskoo, että Valioliigan TOP4-sijoitukset tulevat ratkeamaan pisteiden sijaan maalieron perusteella.

Tottenham taistelee Mestarien liiga -paikoista Arsenalin, Chelsean ja Manchester Unitedin kanssa, kun Manchester City ja Liverpool kamppailevat kaksistaan mestaruudesta.

Tottenham pysyi sarjataulukossa kolmantena, kun Chelsea hävisi sunnuntaina Liverpoolille 0-2-lukemin. Arsenalilla on mahdollisuus nousta neljänneksi maanantai-illan Watford-ottelussa.

Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat hyvin tiukassa paikassa. Siksi Pochettino uskookin siihen, että maaliero voi olla se ratkaisevin tekijä TOP4-sijoitusten kannalta.

– Tottakai, maalien tekeminen tässä tilanteessa voi lopulta vain auttaa meitä. Maaliero voi ratkaista kaiken kauden lopussa TOP4-sijoituksia ajatellen, Pochettino kertoi Sky Sportsille voitettuaan Huddersfieldin 4-0-lukemin lauantaina.

– Se tulee olemaan hankalaa. Taistelemme isoja seuroja ja sellaisia joukkueita vastaan, jotka rakentavat joukkuetta mestaruutta varten, tai isoja pystejä varten, tai yksinkertaisesti TOP4-sijoitusta varten.

TOP4-sijoituksista taistelevista joukkueista Tottenhamilla on paras maaliero, +30. Arsenalin maaliero on +25, Chelsean +21 ja Manchester Unitedin +19.