Tottenham kohtaa lauantaina sarjanousija Aston Villan kauden ensimmäisessä valioliigaottelussaan. Mauricio Pochettino on puhunut joukkueensa tavoitteista ottelun alla.

Tottenham ylsi viime kaudella Mestarien liigan finaaliin asti, mutta Liverpool vei mestaruuden vakuuttavan 2-0-voiton myötä. Valioliigassa Spurs sijoittui neljänneksi.

Pochettino tietää että TOP4-sijoitus on seuralle hyvin tärkeää. Se ei kuitenkaan riitä argentiinalaismanagerille, joka haluaa päättää Tottenhamin jo 11 vuotta kestäneen pokaalijahdin.

– Hyvä kausi meiltä? Omien ajatuksieni mukaan, kuudetta kautta aloittaessani, minun on päästävä nostamaan pokaalia: Carabao Cupin, FA Cupin, Valioliigan tai Mestarien liigan, Pochettino kertoi lehdistölle Aston Villa -ottelun alla.

– Tässä kaudessa ei ole kyse sijoittumisesta neljän parhaan joukkoon, vaan menestymisestä – vaikka kyllähän TOP4-sijoitus on myös seuralle merkityksekäs. Mutta minulle tärkeintä olisi voittaa mestaruuksia.

Tottenhamin ja Aston Villan välinen ottelu potkaistaan käyntiin kello 19:30 Suomen aikaan Tottenham Hotspur Stadiumilla.