Tottenham kärsi Valioliigan lauantain kierroksella nöyryyttävän 3−0-tappion Brightonille. Lontoolaisten kauden alku on ollut Englannin kentillä todella heikko, sillä joukkue muun muassa putosi Liigacupissa neljänneksi korkeimman sarjatason Colchesterille.

Mauricio Pochettinon miehistön esitykset Mestarien liigassa ovat olleet myös äärettömän heikkoja. Tottenham oli ottavana osapuolena 2−2-tasapeliin päättyneessä pelissä Olympiakosta vastaan, ja Bayern Münchenille kärsitty 7−2-murskatappio tiistaina oli täysi rimanalitus.

Spursin taaperrus jatkui heti Brighton-ottelun alussa, kun kaiken lisäksi ykkösmaalivahti Hugo Lloris loukkaantui ikävältä näyttäneessä tilanteessa ensimmäisessä takaiskumaalissa.

Tottenhamin päävalmentaja Pochettino kommentoi asemaansa joukkueen peräsimessä BBC:lle. Pochettinolta kysyttiin, pelkääkö hän saavansa potkut.

− En ole huolissani. Huolehdin elämästä, mutta en jalkapallosta, argentiinalainen vastasi.

Pochettino kommentoi myös maalivahti Lloris’n tilannetta.

− Sairaalasta kantautuneet tiedot eivät ole hyviä. Seura tiedottaa lisää, kun tiedämme enemmän, manageri sanoi.

Lloris putosi kätensä päälle, kun hän epäonnistui saamaan maalia kohti tulleen pallon haltuunsa. Maalivahti jäi makaamaan nurmen pintaan ja tarvitsi lääkäreiltä lisähappea, kunnes hänet vietiin kentältä paareilla.