Tottenham on aloittanut meneillään olevan valioliigakauden takerrellen. Kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen joukkue majailee sarjassa sijalla yhdeksän.

Joukkueen päävalmentaja Mauricio Pochettino kertoi suunnitelmistaan tammikuun siirtoikkunassa Sky Sportsille.

– En usko, että joukkueeseen tulee uusia pelaajia tammikuussa. Uskon nykyisiin pelaajiimme, keitä meillä on Tottenhamissa, Pochettino kertoi.

Kommentit ovat ristiriidassa miehen sanomisiin syyskuulta, kun joukkue putosi Englannin liigacupista hävittyään neljännen sarjatason joukkueelle Colchesterille. Silloin Pochettino sanoi, että tammikuussa on hyvä korjata joukkueen vaikeaa tilannetta pelaajarintamalla.

Pochettino uskoo, että tammikuun aikana hän saa kuulla varmasti useita eri mielipiteitä siitä, pitäisikö joukkuetta vahvistaa. Hän kuitenkin uskoo nykyisiin pelaajiinsa.

– Kunnioitan kaikkia mielipiteitä ja varmasti moni ajattelee, että meidän (Tottenham) tulisi hankkia uusia pelaajia. Mutta se on minun päätökseni, ja uskon meidän tämänhetkiseen pelaajistoomme. Tiedän, että siinä on laatua, Pochettino sanoi.

– Meidän pitää ratkaista muutama ongelma, mutta meillä on tarpeeksi laatua nousta taistelemaan sijoituksista, joista haluamme pelata. Hankalassa tilanteessa on tärkeää pysyä yhdessä, puhua ongelmista, ja ratkaista ne. Uskon 200-prosenttisesti pelaajiini, ja siihen, että alamme voittamaan pelejä, Pochettino päätti.

Tottenham on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan peräti neljä. Lauantaina joukkue kohtaa Watfordin, kun valioliigakausi jatkuu maaottelutauon jälkeen.