Tilanne Tottenhamin manageri Mauricio Pochettinon ympärillä kiristyy entisestään. Viime keväänä 47 vuotta täyttänyt luotsi ei ole saanut joukkueensa kurssia käännettyä ja europaikoille oikeuttavat sijat uhkaavat tällä menolla karata tavoittamattomiin.

Tottenhamin saldo viimeisistä otteluista on suorastaan järkyttävä, sillä viimeksi Spurs on juhinut täyttä pistepottia syyskuun 28. päivänä. Tasapelin tuomat jämäpisteet eivät ole mieltä ylentäneet, kun kuonoon on tullut niin sarjakärki Liverpoolilta (1-2) kuin myös liigan keskikastin joukkueisiin kuuluvalta Brightonilta (0-3). Tottenham löytyy sarjataulukosta vasta

Nurmella tapahtuneiden peliesitysten lisäksi Tottenhamin pukukoppi on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin rauhallinen. Telegraph-sivustolla julkaistun artikkelin mukaan avainpelaajista ainakin Christian Eriksenin, Toby Alderweireldin ja Danny Rosen kerrotaan haluavan jättää uppoava lontoolaislaiva.

Tilanne on käsittämätön, kun miettii miten onnistunut Tottenhamin viime kausi oli etenkin eurokentillä. Pochettinon ei tuolloin tarvinnut muuta kuin heittää bensaa itseluottamusta uhkuvien suojattiensa liekkeihin.

Pochettinon poispotkiminen olisi seuran toimitusjohtaja Daniel Levylle paha takaisku, sillä argentiinalaiselle ehdittiin viime keväänä sorvata peräti viiden vuoden jatkosopimus. Tällä hetkellä potkut näyttävät lähiviikkoina erittäin todennäköisiltä.

Lähde: offtheball.com