Yksi Englannin kenttien viime vuosien ylistetyimmistä valmentajista Mauricio Pochettino sai tällä viikolla potkut Tottenhamista. Vaikka argentiinalainen ei useista läheltä piti -tilanteista huolimatta voittanut yhtään pokaalia, on hän nostanut sekä omia että ex-seuran osakkeita hurjasti lähtötilanteesta.

Pochettino on siis tällä hetkellä ilman seuraa, mutta näytöt ovat sen verran vahvat, että ottajia lienee useita. Muun muassa espanjalaismedia Marca paljasti, että Real Madrid on tavoitellut häntä kahdesti viime vuosien aikana.

Jokainen huippuseura, joka tällä hetkellä pohtii valmentajansa erottamista, tulee varmasti harkitsemaan Pochettinoa yhtenä vaihtoehtona. Yksi näistä seuroista saattaa olla Tottenhamin pahin kilpakumppani Arsenal, jonka päävalmentaja Unai Emeryn asema alkaa olla hutera.

Arsenalin ex-puolustaja Martin Keown on sitä mieltä, että seuran kannattaisi vähintään harkita vakavasti Pochettinon palkkaamista.

– Vielä ei ole syytä paniikkiin, mutta Arsenal on lähellä paniikkia. Meillä ei ole ollut paras mahdollinen kausi, Keown sanoi Daily Mailille.

– Seuran johdossa olevien päättäjien tulisi vakavasti harkita Pochettinoa.

– Ihailen häntä suuresti siitä, mitä hän teki Tottenhamissa. Hän kasvatti nuoria pelaajia ja ei käyttänyt valtavasti rahaa. Mielestäni Tottenham ei käyttänyt riittävästi rahaa.

– Mielestäni Arsenalin täytyy olla kiinnostunut hänestä, jos he haluavat ottaa askeleen eteenpäin.