Chelsea etsii useiden lähteiden mukaan vimmatusti uutta manageria. Antonio Conten toinen kausi lontoolaisseuran peräsimessä oli pettymys, ja hänen odotetaan lähtevän Stamford Bridgeltä.

Kenties aktiivisimmin Chelseaan on yhdistetty Napolia edelliset kolme kautta valmentanut italialainen Maurizio Sarri. Hänet siirrettiin sivuun Napolin päävalmentajan paikalta toukokuussa, kun Carlo Ancelotti nimitettiin hänen tilalleen, mutta Sarrilla on yhä sopimus Napolin kanssa.

Napolin senegalilaistoppari Kalidou Koulibaly vaikuttaa jo tietävän, että Sarri on lyönyt hynttyyt yhteen Chelsean kanssa, vaikka virallista vahvistusta ei ole vielä tullut.

– He (Chelsea) voivat odottaa kivaa jalkapalloa, koska hän (Sarri) on erittäin hyvä valmentaja, sanoi Koulibaly Talksportille.

– Olen pettynyt siihen, että hän jättää seuran näin, mutta meillä on nyt iso valmentaja, jonka kanssa tiedämme voivamme voittaa jotain.

– Toivon, että Sarri voittaa jotain Chelseassa, koska hän on mukava valmentaja. Hänen kaltainen valmentaja tarvitsee aikaa. Jos he antavat sitä hänelle, uskon että hän muuttaa Chelsean jalkapallon.

– Napolissa pelaajat ja kannattajat nauttivat siitä suuresti. Uskon, että hän pystyy samaan Chelseassa.