Chelsean espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata on löytämässä maalijyvänsä oikein kunnolla. Morata osui tolppien väliin kahdesti, kun Chelsea voitti sunnuntaina kotikentällään Crystal Palacen maalein 3-1 (lue raportti). Viimeisessä neljässä valioliigapelissään Morata on tehnyt neljä maalia.

Chelsean luotsi Maurizio Sarri kehuikin ottelun jälkeen vuolaasti suojattiaan.

– Morata on kehittynyt itseluottamuksensa, luonteensa ja joukkuepelinsä puolesta, joten olen hyvin tyytyväinen, Sarri sanoi Sky Sportsille.

– Hän voi parantaa edelleen, sillä nyt hänellä on itseluottamusta. Hänen tekninen ja fyysinen potentiaalinsa ovat mahtavia.

Chelsea on sarjassa nyt toisena, kaksi pistettä Manchester Cityä jäljessä. Italialaisvalmentajan vahva startti Valioliigassa onkin yllättänyt monet. Sarrin saldo – 11 tappiotonta ottelua putkeen ensimmäisellä valioliigakaudella – on jo jaettu sarjan ennätys. Samaan on pystynyt aiemmin vain Frank Clark vuonna 1994.

– Olen vähän yllättynyt, mutta ennätys ei kuulu valmentajalle, vaan joukkueelle, vaatimaton Sarri jatkoi.

– Olen onnekas, sillä minulla on todella hyviä ja teknisiä pelaajia. Heidän avullaan pystyimme nappaamaan voittoja tänä aikana ilman sen kummempaa organisointia taktisesta näkökulmasta.