Viikonlopun brittifutis huipentuu sunnuntaina Wembleyllä pelattavaan Liigacupin finaaliin. Vastakkain olevien Chelsean ja Manchester Cityn lähtökohdat otteluun ovat täysin päinvastaiset.

-Chelsea teki sen mitä piti Malmöa vastaan Eurooppa liigassa, mutta tappiot Citylle ja Unitedille ennen sitä eivät kovin hyvää lupaa. Pahinta tässä on se, että Chelsea on vaikuttanut olevansa lähes aseeton tappiolle joutuessaan, Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen pohtii Valioliiga.comille ottelun alla.

Lisämausteen otteluun tuo se, että FIFA lätkäisi Chelsealle kahden siirtoikkunan mittaisen siirtokiellon.

-Ei tämä varmasti suuria tähän matsiin vaikuta, mutta ehkä niihin pelaajiin, jotka miettivät jatkoaan seurassa. Sarrin tuntien mikään ei tule muuttumaan, vaikka mitä tapahtuisi, Kuusinen epäilee.

Selostajan mukaan Manchester Cityn ainoa uhka tällä hetkellä on oma ylimielisyys.

-Tästä nähtiin merkkejä Mestarien liigassa Schalkea vastaan, hän huomauttaa.
Kuusisen mukaan sunnuntaista saattaa tulla iso päivä – Citylle.

-Mikäli Valioliigan puolella pelattavassa Manchester United-Liverpool -ottelussa saadaan Citylle suotuisa tulos, voi sunnuntai osoittautua sille kahden pokaalin päiväksi. Toisaalta Sarri, mikäli suostuu tekemään tiettyjä muutoksia, voi pelastaa oman työpaikkansa. Samalla koko Chelsean kaudesta voisi tulla jotakuinkin tyydyttävä, Ville Kuusinen päättää.

Viasat jalkapallo sekä Viaplay-suoratoistopalvelu näyttävät Englannin liigacupin finaalin sunnuntaina 24.2. klo 18.00 alkaen. Tule mukaan!