Maurizio Sarrin tulevaisuus Chelseassa herättää epävarmuutta – ”En pysty ymmärtämään tätä”

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Maurizio Sarri on antanut mielipiteensä Chelsean nöyryyttävästä esityksestä sunnuntai-iltana.

Manchester City rökitti sinipaitoja jopa 6-0-lukemin, kun Chelsean surkeat vieraspeliesitykset saivat jatkoa Etihad Stadiumilla.

Sarri ei osannut selittää, mistä murskaava lopputulos johtui.

– Tällä hetkellä, en osaa selittää. Aiemmin tällä viikolla minulla oli hyvä tunne ottelusta. En pysty ymmärtämään tätä, Sarri kertoi Sky Sportsille pelin jälkeen.

Sarrilta myös kysyttiin, tuleeko hänen työpaikkansa Chelsean managerina olemaan tarkkailun alla, tai miten hänen tulevaisuutensa seurassa tulee jatkumaan.

– Mielestäni se olisi oikein. Olen vastuussa joukkueesta, joten se olisi oikein.

– En tiedä tuleeko seura neuvottelemaan tulevaisuudestani. En tällä hetkellä. Se tulee varmaan tapahtumaan, se olisi normaalia ja jotain mitä meidän tulisi tehdä, Sarri myönsi.

Chelsea ei ole onnistunut tekemään yhtään vierasmaalia vuoden 2019 puolella, eikä Sarri ole täysin varma miksi asia on näin.

– Tällä hetkellä meillä on suuri ongelma vierasotteluiden kanssa. En tiedä miksi, koska kauden alussa pelasimme paremmin vieraissa kuin kotona. Viimeisen kuukauden aikana kaikki on muuttunut. Se ei ole helppoa mutta meidän on ymmärrettävä mistä tämä johtuu.

Chelsea kohtaa seuraavaksi Valioliigassa Tottenhamin. Manchester City heillä on vastassa myös Liigacupin finaalissa.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus