Chelsea-manageri Maurizio Sarri ymmärtää tukalan tilanteensa. Blues menetti yhden pokaalisauman pudottuaan FA Cupin viidennellä kierroksella Manchester Unitedille.

Valioliigassa Chelsea on hävinnyt kolme peräkkäistä vierasottelua ja pudonnut sarjataulukossa kuudenneksi. Heikot tulokset uhkaavat myös Sarrin työpaikkaa.

Sarrin ainoa tapa parantaa asetelmiaan on voittaa otteluja.

– Minun täytyy ajatella, että tulen olemaan pitkään Chelsean manageri. Muuten en voi työskennellä täällä, Sarri sanoi BBC:lle.

– Meidän täytyy voittaa kolme tai neljä ottelua peräkkäin. Se on ainoa ratkaisu.

Sarri myös paljasti, ettei valmentaja ole puhunut Chelsea-omistaja Roman Abramovitshille tai jalkapallojohtaja Marina Granovskaialle tämän viikon aikana.

Sarrin 4-3-3-muodostelmaa on myös kritisoitu. ”Sarri-palloksi” kutsutussa pelitavassa N’Golo Kanté on joutunut siirtymään parhaasta roolistaan, jotta kesähankinta Jorginholle saataisiin tilaa keskikentällä.

Sarri kiistää taktiikoidensa ongelmat.

– Ongelmat systeemissä eivät pidä paikkaansa. Tiedän hyvin, että meidän täytyy tappiolla ottaa hyökkääjä sisää. Kun johdamme, on otettava puolustaja sisään. Minä kuitenkin haluan nähdä jalkapallon toisella tavalla, jääräpäinen valmentaja puolusti.