Maurizio Sarrin tulevaisuus Chelsean peräsimessä näyttää nyt entistä epävarmemmalta.

Chelsea putosi maanantai-iltana FA Cupista hävittyään kotikentällä Manchester Unitedille 0-2-lukemin. Ottelun päätyttyä osa turhautuneista Chelsea-faneista buuasivat joukkueellensa ja lauloivat vihamielistä lauluja Sarria kohtaan.

Chelsea otti myös suuren askeleen taaksepäin Valioliigassa, kun sinipaidat hävisivät selkein numeroin Arsenalille, Bournemouthille ja Manchester Citylle. Sarrin ryhmä on nyt sarjataulukon kuudennella sijalla, pisteen päässä neljäntenä olevasta Unitedista.

Chelsean johtokunta on tietoinen joukkueen kasaantuvista ongelmista, minkä takia seuran vanhemmat jäsenet ovat käynnistäneet neuvottelut koskien Sarrin tulevaisuutta, kertoo Sky Sports.

Lähteen mukaan seurajohto on suunnitellut sekä Zinédine Zidanea että Frank Lampardia Sarrin seuraajaksi.

Antonio Conten tilalle viime kesänä astuneella Sarrilla on edessään kolme ottelua, jotka tulevat määrittämään sekä hänen tulevaisuutensa seurassa, että Chelsean mahdolliset saavutukset koko kauden aikana.

Torstaina Chelsean jatkopaikka Eurooppa-liigassa selviää Malmöa vastaan, kun taas sunnuntain Liiga-cup -finaalissa vastaan asettuu Manchester City. Valioliigassa Chelsean seuraava vastus on lontoolaisseura Tottenham.