Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri käytti tilaisuuden hyväkseen, kun Chelsea oli juuri voittanut Arsenalin Eurooppa-liigan loppuottelussa lukemin 4-1.

Chelsea oli Valioliigassa kolmas, Liigacupissa toinen ja voitti nyt Euroopan kakkoskilpailun, mutta Sarrille on silti povattu lehdistössä lähtöpasseja. Keskiviikkoillan finaalin jälkeen italialaisluotsi antoi julkisesti painetta Chelsea-johdon suuntaan.

– Minun on juteltava seurajohdon kanssa, jotta tiedän, mitä voin tehdä Chelsean hyväksi ja mitä he voivat tehdä minun hyväkseni, Sarri sanoi lehdistölle.

– Rakastan Valioliigaa ja olen onnekas ollessani Chelseassa, mutta jokaisen kauden päätteeksi on istuttava alas ja keskusteltava asioista.

– Omasta mielestäni ansaitsen jäädä Chelseaan, mutta pelkästään minun mielipiteeni ei ole riittävä.

Sarrilla on sinänsä melko painavat tilastot puolellaan. Hän voitti avauskaudellaan 39 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Se on Chelsea-historian toiseksi paras lukema. Parempaan on avauskaudellaan yltänyt vain José Mourinho, joka johti Chelsean 42 voittoon kaudella 2003-04.

OptaJoe

@OptaJoe
39 - Maurizio Sarri won 39 matches in all competitions for Chelsea this season - the only manager to ever win more in his first season in charge of Chelsea was José Mourinho in the 2004-05 (42 wins). Special.

LUE MYÖS: Chelsea-legenda Eden Hazard vahvisti mestarina hyvästinsä

LUE MYÖS: Unai Emery ”ei kovin ylpeä” finaalitappiosta – tuskaili Arsenalin mahdollisuuksia siirtomarkkinoilla

LUE MYÖS: Finaalinöyryytys jäi Arsenal-vahdin viimeiseksi otteluksi – huhut Chelsea-paluusta ”lisäsivät paineita”