Chelsean ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan Valioliigassa kolmanneksi luotsannut Maurizio Sarri ei anna takeita siitä, onko hän toimessaan vielä ensi kaudella. Italialaisen jääräpäisyys peluutusratkaisuissa on saanut osan kannattajista protestoimaan äänekkäästi.

– Luulen, että pysyn täällä, mutta en ole siitä varma. Voin sanoa vain sen verran, että seura pyysi minulta paikkaa Mestarien liigassa, ja sen saavutimme.

Mestarien liiga -paikka lankeaa Sarrin ryhmälle siis jo sarjasijoituksen perusteella, minkä lisäksi sillä on vielä mahdollisuus voittaa Eurooppa-liiga. Chelsea kohtaa kilpailun finaalissa Arsenalin. Siitä ei ole epäilystä, etteikö manageri itse haluaisi jatkaa Stamford Bridgellä.

– Kuten tiedätte, minä rakastan englantilaista jalkapalloa ja Valioliigaa, jossa taso on mielestäni maailman kovin. Tunnelma stadioneilla on loistava, joten haluaisin kovin mieluusti pysyä täällä.

Ajoittaisista vaikeuksista huolimatta valmentaja antaa joukkueensa kaudesta hyvän arvion.

– Totta puhuen kausi oli meille todella vaikea. Lopulta voimme kuitenkin olla tyytyväisiä. Kolme kuukautta sitten olimme ongelmissa, mutta onnistuimme kääntämään tilanteen.

Lähde: Sky Sports