Mestarien liigan puolivälieräarvonnassa saatiin vastakkan valioliigajoukkueet Manchester City ja Liverpool. Tämä tarkoittaa sitä, että myös välierävaiheessa on mukana yksi englantilaisseura. Aivan tavallista englantilaisten kohtaaminen tässä vaiheessa ei ole.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - The tie between Liverpool and Manchester City will be the first meeting between English sides in the Champions League quarter-finals since 2010/11 (Chelsea v Manchester United). Platform.

Molempien talouspuolella varmasti ollaan arpaonneen tyytyväisiä – mediahuomio parin suhteen tulee olemaan valtava. Urheilullisella puolella taas tilanteen tekee mielenkiintoiseksi se, että Liverpool on yksi niistä neljästä joukkueesta, joka on Man Cityn tällä kaudella onnistunut voittamaan.

Mestarien liigan varoitustilejä ei tässä vaiheessa nollata. Tämän hetkinen tilanne on se, että City-pelaajista Danilo, Ilkay Gündogan ja Fernandinho ovat varoituksen päässä pelikiellosta – mikäli ensimmäisessä osaottelussa kortti heilahtaa, jää toinen väliin. Liverpoolin pelaajista tilanne on sama Alberto Morenon ja Jordan Hendersonin kohdalla.