Tottenham matkaa keskiviikon Mestarien liigan kohtaamiseen PSV Eindhovenin vieraaksi.
Pohjoislontoolaiset ovat ottelussa suosikkeja, mutta entinen Rangers- ja Charlton-kärki Jonatan Johansson näkee mahdollisuuksia myös isäntäjoukkueella.

– Totta kai pitää lähteä siitä, että Spurs tämän vie, mutta kovin vaikeaksi Mauricio Pochettino ei oman joukkueensa pelitavan salojen urkkimista tee.

– Samat pelaajat, sama peliryhmitys, sama taktiikka illasta toiseen tarjoaa ainakin teoreettiset mahdollisuudet PSV:lle iskeä. Nyky-Tottenhamista tietää aivan tarkalleen mitä vastaan on tulossa, Johansson arvioi Valioliiga.comille.

PSV ja Tottenham ovat ennen keskiviikon ottelua nollakerholaisia alkulohkossaan. Tämä ei Johanssonin mukaan anna täysin rehellistä kuvaa varsinkaan Tottenhamista.

– Barcelona-ottelu oli hieno ja avoin futismatsi, jossa Spurs ei missään nimessä ollut koko ajan vastaanottavana osapuolena, Interiä vastaan he olivat myös epäonnisia. Tasapeli olisi kummallekin jengille viimeinen niitti jatkohaaveille, joten eiköhän ainakin Spurs lähde tuttuun tapaansa hönkimään molemmilta laidoilta, Jonatan Johansson ennakoi.

Katso PSV-Tottenham keskiviikkona 24.10. C Moren kanavilla klo 19.50 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.