Manchester United on keskiviikkona kovassa paikassa.

Paris Saint-Germain voitti Mestarien liigan ensimmäisen jatkokierroksen avausosan Old Traffordilla luvuin 2–0.

United hyötyi tuolloin, kun edelleen huilaavat PSG-tähdet Neymar ja Edinson Cavani puuttuivat vieraiden kokoonpanosta.

Tilanne on kääntynyt nyt päälaelleen. Anthony Martial, Nemanja Matic, Alexis Sánchez, Jesse Lingard, Ander Herrera, Juan Mata, Matteo Darmian ja Antonio Valencia parantelevat vammojaan. Phil Jones on kipeä. Paul Pogba on pelikiellossa.

Asiaa on turha kierrellä: Unitedilla on loukkaantumiskriisi.

Punaisten paholaisten tilapäinen manageri Ole Gunnar Solskjær on myöntänyt, että on nostanut rasitustasoja huomattavasti. Tämä on nyt kostautunut rajusti. Solskjær saa kantaa sotkusta vastuun.

Solskjær sai avausosassa oppia, kun PSG teki eron 3–4–2–1-muodollaan. Solskjær ei pystynyt vastaamaan. Vieraiden manageri Thomas Tuchel vei ja Solskjær vikisi.

Norjalainen on onnistunut mainiosti Valioliigassa. Hän ottaa valtavan harppauksen kohti jatkosopimusta, jos United etenee keskiviikkona jatkoon.

Laajalla materiaalilla jylläävä United saa kaikesta huolimatta jalkeille laadukkaan porukan. David de Gea, Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Diogo Dalot, Andreas Pereira, Marcus Rashford ja Romelu Lukaku puskevat tiukasti vieraiden avauskokoonpanoon.

C More näyttää kello 22:00 alkavan ottelun.