Sky Sports valitsi kautta aikojen parhaat pelaajat, jotka eivät ole päässeet juhlimaan Mestarien liigan voittoa – kolme Valioliigassa pelannutta mahtui listalla kymmenen joukkoon

© Kuva: Getty Images

Maailmasta löytyy iso määrä huippupelaajia, jotka ovat jääneet urallaan ilman ehkäpä sitä himotuinta pokaalia jalkapallossa, Mestarien liigan voittoa.

Sky Sports listasi 50 kautta aikojen parasta pelaajaa, jotka eivät ole kyseistä pokaalia päässeet nostamaan ilmaan. Kymmenen parhaan joukkoon mahtui kolme Valioliigassa pelannutta pelaajaa.

Kymmenentenä listalta löytyy Arsenal-legenda Dennis Bergkamp. Hollantilaislaituri edusti Tykkimiehiä vuodet 1995-2006. Pallotaituri pääsi juhlimaan Valioliigan mestaruutta urallaan kolmesti, mutta Euroopassa menestystä ei tullut. Bergkamp siirtyi Ajaxista pois vuonna 2003. Ajax voitti kaksi vuotta myöhemmin Mestarien liigan.

Yhden sijan Bergkampia ylempää listalta löytyy Zlatan Ibrahimovic. Ruotsalaistähdeltä löytyy palkintokaapista peräti 33 mestaruutta, kun mukaan lasketaan liigamestaruudet sekä cup-voitot. Mestarien liigaa hän ei ole kuitenkaan kyennyt voittamaan, vaikka on edustanut urallaan Ajaxia, Juventusta, Internazionalea, AC Milania, Barcelonaa, Paris-Saint Germainia sekä Manchester Unitedia.

Lähimmäksi Zlatan on päässyt Barcelonan kanssa, kun joukkue putosi vuonna 2010 Internazionalelle välierissä. Ruotsalainen on pelannut Mestarien liigassa huimat 124 ottelua. Näissä hän on paukuttanut 49 maalia.

Seitsemänneltä sijalta löytyy Manchester Unitedin legenda Eric Cantona. Ranskalaiskärki edusti punapaitoja vuodet 1992-1997. Valioliigamestaruutta ranskalainen pääsi juhlimaan peräti viisi kertaa, mutta Mestarien liiga jäi valloittamatta.

Listan kymmenen parasta:

  1. Diego Maradona
  2. Ronaldo
  3. Romario
  4. Gianluigi Buffon
  5. Roberto Baggio
  6. Robert Lewandowski
  7. Eric Cantona
  8. Lothar Matthäus
  9. Zlatan Ibrahimovic
  10. Dennis Bergkamp


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!