Liverpool raivasi keskiviikkoiltana tiensä Mestarien liigan puolivälieriin kaatamalla RB Leipzigin maalein 2-0. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Liverpool FC

@LFC
Well in, Reds! 👊

Ottelun avausjakso oli vauhdikas. Maalipaikkoja nähtiin kummassakin päädyssä ja maalivahdit joutuivat venymään parhaimpaansa.

Reilun 20 minuutin pelin jälkeen Thiago osoitti taituruuttaan ja lähetti kurkipotkulla Mohamed Salahin läpiajoon. Salah ei kuitenkaan onnistunut katkaisemaan neljän ottelun maalitonta putkeaan, vaan laukoi suoraan päin Péter Gulácsia. Sadio Mané pääsi paluupalloon, mutta hänen puskuyrityksensä oli koominen. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Niko Rostedt

@ruostee
Tuosta eivät saa Salah ja Mane palloa sisään... Anna mun kaikki kestää. #LFCfi #UCLfi

Liverpool pelasi läpi puoliajan pirteästi, mutta viime aikojen tuska näkyi etenkin maalinteossa. Jürgen Kloppin ryhmällä oli lukuisia loistavia maalipaikkoja, mutta pelaajat hakivat loistavista maalintekopaikoista kerta toisensa jälkeen vielä syöttöä. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Sami Lahtinen

@samtinen
Pool on tehnyt jo lähes taidetta siitä, miten luoda toinen toistaan upeampia maalipaikkoja ilman, että tekee niistä maalia. #LIVRBL #UCLfi

Avausjakson xG-tilasto kertoo kaiken oleellisen Liverpoolin tehottomuudesta. Joukkue loi maalipaikat, joista sen olisi pitänyt tehdä kaksi maalia. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
HT: Liverpool (2.26) 0-0 (0.53) Leipzig

Heti toisen jakson alussa Diogo Jota karkasi läpiajoon, mutta hänkään ei onnistunut ohittamaan Gulácsia. Pallo kimposi torjunnasta Salahille, jolla oli täysin tyhjä maali edessään, mutta egyptiläisen laukaus painui taivaan tuuliin. Tuhlaajakaksikon onneksi tilannetta oli edeltänyt paitsio, joten vaikka pallo olisi päätynyt maaliin, ei sitä olisi hyväksytty. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Reilun tunnin pelin jälkeen Leipzig oli lähellä kavuta otteluparissa maalin päähän. Toiselle jaksolle kentälle vaihdettu Alexander Sørloth pääsi puskemaan läheltä, mutta norjalaishyökkääjän pusku jysähti saksalaisten harmiksi ylärimaan.

Otteluparin ratkaisu nähtiin 20 minuuttia ennen loppua. Jota petasi maalipaikan Salahille, joka osui vihdoin ja viimein maalipuiden väliin. 1-0. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

25 - Mohamed Salah has scored more goals than any other Premier League player in all competitions this season (25). King.

Salahin maali vapautti Liverpoolin peliä entisestään ja joukkue osui toistamiseen vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Divock Origi ehti olla kentällä vain kaksi minuuttia, kun hän lähetti oikealta laidalta nappisyötön maalin edustalle vapaaksi jääneelle Manélle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin. 2-0.

Maali oli Manélle jo 12. Mestarien liigan pudotuspeleissä kauden 2017-18 alusta lähtien. Vain Cristiano Ronaldo on onnistunut samassa ajassa useammin maalinteossa. Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

12 – Only Cristiano Ronaldo (13) has scored more knockout stage goals in the UEFA Champions League since Sadio Mané’s debut season in the competition in 2017-18 than the Senegalese International (12). Occasion.

Ottelun loppu oli pelkkää pelailua, eikä lisämaaleja enää nähty. Näin ollen Liverpool voitti molemmat osaottelut 2-0 ja eteni jatkoon murskaavin 4-0-yhteislukemin. Mikäli alla olevat upotukset ei näy, voit katsoa ne TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Liverpool (3.37) 2-0 (0.92) Leipzig