Englannin Mestaruussarjasta paluuta Valioliigaan varsin vahvasti hakeva, Teemu Pukin Norwich City sai tavoitteilleen tukea maanantaina, pelaamatta itse lainkaan.

Toiseksi korkeimman sarjatason ohjelmassa oli pääsiäismaanantain iltapäivälle ottelu Middlesbrough-Watford, jonka osapuolista vierasjoukkue on vielä tukevasti mukana nousukahinoissa. Boro taas taistelee lähinnä 10 parhaan joukkoon mahtumisesta – vaikka silläkin toki on edellen mahdollisuudet nousta mukaan kuuden parhaan joukkoon, playoffeihin.

Lähtökohta peliin oli selkeä; Hornetsilla oli hyvä mahdollisuus kaventaa Canariesin sarjajohtoa pienemmäksi. Ismaila Sarrin maalilla ottelun tauolle johdossa mennyt joukkue sai kuitenkin kylmää vettä niskaansa, kun Valioliigastakin hyvin tuttu Yannick Bolasie muutti ottelun loppulukemat muotoon 1-1, reilua kymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä.

Watford on nyt pelannut yhden ottelun Norwichia enemmän, ja se on kärkiryhmää viisi pistettä jäljessä. Kolmantena oleva, skandinaavijoukkue Brentford on kuitenkin kahdelle parhaalle aukeavasta suorasta noususta kaukana, 10 pistettä Watfordin perässä. Beesillä on toki kaksi ottelua Hornetsia vähemmän pelattuna.