Arsenal kohtaa torstai-iltana Napolin Eurooppa-liigan puolivälierissä. Lontoolaisseura lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka joukkue hävisikin Valioliigassa Evertonille viime viikonloppuna.

Ottelun yksi puhutuimmista hetkistä oli kapteeninnauhaa kantaneen Mesut Özilin turhautuminen manageri Unai Emerylle.

Özil avasi ensimmäisen vierasottelunsa Valioliigassa sitten viime joulukuun, mutta suoriutui muiden Arsenal-pelaajien lailla odotettua heikommin. Saksalaistaituri vaihdettiin pois kentältä pelin 74. minuutilla, eikä tämä miellyttänyt häntä. Tultuaan vaihtoon Özil nimittäin heitti päällystakkinsa vaihtopenkiltä päin Emeryä.

Optus Sport

@OptusSport
Not happy. Mesut Ozil throws his jacket from the bench!

#EVEARS #PremierLeague #OptusSport

Arsenal-hyökkääjä Alexander Lacazette kuitenkin puolusti joukkuetoveriaan. Ranskalaiskärjen mielestä Özil on yhä oiva johtaja

– Hän on yhä johtaja vaikka hän tietää että hänen ei pitäisi reagoida näin, Lacazette kertoi Evening Standardin mukaan ennen Napoli-ottelua.

– Kun olet jostain syystä poissa tolaltasi, teet joskus asioita joita sinun ei tarvitsisi tehdä. Hän teki jotain sellaista, mutta tänään kaikki on hyvin.

Myös Emerylta kysyttiin Özilin tilanteesta ennen Napoli-ottelua. Espanjalaismanageri ei kuitenkaan vastannut kysymykseen suoraan, painottaen joukkuehengen tärkeyttä kauden lähestyessä sen loppua.

– Meidän pitää olla rauhallisia kun meille tulee huonoja tuloksia, koska olemme oman tiemme kulkijoita. Jokainen ottelu tulee olemaan hyvin tärkeä Eurooppa-liigassa ja myös Valioliigassa, Emery kertoi lehdistölle.

– Olemme lähempänä tavoitettamme nyt kuin muutama kuukausi sitten, mutta tiedämme että se tulee olemaan vaikeaa. Meidän on parasta pysyä yhdessä, olla vahvoja, rauhallisia ja pitää selkeä keskittyminen tavoitteissamme.