Arsenalin manageri Unai Emery on vihjaillut antavansa Mesut Özilille avauksen paikan lauantaina, kun Tykkimiehet isännöivät Wolverhamptonia Valioliigan 11. ottelukierroksella.

Özilin jäädyttäminen lontoolaisten ykkösmiehistöstä on ollut yksi puhuttavimmista asioista Arsenalin kaudessa. Viime keskiviikkona Liverpoolia vastaan Liigacupissa loistanut saksalaistaituri ei ole esiintynyt Valioliigassa sitten syyskuun Watford-tasapelin, mutta näyttäisi nyt ansainneensa paluun Arsenalin kokoonpanoon.

Arsenalin kannattajat ovat kaivanneet Mesut Öziliä takaisin joukkueen kokoonpanoon. (Kuva: Getty Images)

Emery kehui Özilin asennetta ja vahvisti ottavansa hänet mukaan kokoonpanoon lauantain otteluun.

– Hän on joukkueen mukana ja hän voi mahdollisesti pelata [avauksessa]. Olen aina kertonut hänelle, mikä minun suunnitelmani hänen kohdallaan on, Emery kertoi lehdistölle perjantaina Football.Londonin mukaan.

– Kun hän on saatavilla, kun hän harjoittelee hyvin, kun hän on johdonmukainen, kun hän on positiivinen, hän voi auttaa meitä paljon. Nyt minä näen häneltä sitä positiivisuutta ja johdonmukaisuutta.

– Hänen suorituksensa keskiviikkona Liverpoolissa, se on se mitä me häneltä haluamme. Vaadin häneltä paljon ja tuen häntä myös. Tämä on se Mesut kenet me kaikki haluamme nähdä.

– Hänellä on paljon kokemusta. Kun puhumme pelaajista, jotka kykenevät pelaamaan isojen paineiden alla, yksi heistä on Mesut Özil. Minusta häneltä löytyy paljon itseluottamusta ja arvostusta meitä kohtaan.

Arsenal on voittanut viimeisestä neljästä sarjaottelustaan vain yhden pelin, pudoten neljän parhaan joukosta sarjataulukon viidennelle sijalle.