Fenerbahçen urheilutoimenjohtaja Emre Belözoğlu sanoo, että Mesut Özilin siirto Istanbulin suurseuraan on ”lähempänä kuin koskaan”.

Arsenalia kesästä 2013 lähtien edustanut Özil, 32, on viimeksi pelannut Tykkimiesten riveissä viime vuoden maaliskuussa. Täksi kaudeksi häntä ei edes nimetty Arsenalin joukkueeseen Valioliigaan tai Eurooppa-liigaan.

[readmore from=Mesut-Özil]

Özilin edustajat ovat käyneet Fenerbahçen ja yhdysvaltalaisen DC Unitedin kanssa neuvotteluja siirrosta, joka tapahtuisi tässä kuussa. Saksalaistaiturin nykyinen sopimus, joka tekee hänestä Arsenalin korkeapalkkaisimman pelaajan, päättyy ensi kesänä.

– Meillä oli tapaaminen hänen ja hänen managerinsa kanssa. Mesut on lähempänä [siirtoa Fenerbahçeen] kuin koskaan, kommentoi Belözoğlu turkkilaismedialle Sky Sportsin mukaan.

– Kun tapaamisprosessi Mesutin seuran kanssa on ohi, me kokoustamme vielä keskenämme. Jos Mesut pääsee seuransa kanssa sopuun meidän haluamistamme ehdoista, se ei venyttäisi tämän kauden taloudellisia rajojamme. Fenerbahçella ja muilla seuroilla ei ole enää varaa hankkia pelaajia 4-5 miljoonan euron sopimuksilla.

Aiemmin tällä viikolla Özil sanoi Twitterissä, että hän haluaa pelata ennen uransa päättymistä vielä Turkissa ja Yhdysvalloissa ja lisäsi, että Turkissa hän voisi edustaa vain lapsuutensa suosikkiseuraa Fenerbahçea.