Manchester United ilmoitti tiistaina, ettei José Mourinho jatka seuran managerina, lue uutinen. Sky Sportsin saamien tietojen mukaan United jatkaa Michael Carrickin johdolla.

Carrick on ollut Mourinhon apuvalmentaja Unitedissa lopetettuaan pelaajauran viime kauteen. Skyn tietojen mukaan Carrickin on määrä hoitaa harjoituksia, kunnes uudesta väliaikaisesta valmentajasta ilmoitetaan. Uusi väliaikainen manageri ilmoitetaan Skyn tietojen mukaan 48 tunnin sisällä. Pidempiaikaisesta ratkaisusta ei vielä ole aikataulutietoja.

Mourinho sai paljon kritiikkiä varsinkin pelitavastaan. Viimeisenä niittinä United-johdolle vaikuttaa olleen tappio Liverpoolille sunnuntaina. Mourinhon ja pelaajien välit ovat huhujen mukaan olleet huonot. United on tällä hetkellä sarjassa kuudentena ja Mestarien liigan neljännesvälierissä vastaan tulee Paris Saint-Germain.

Unitedissa on aiemminkin nähty vanhan pelaajan hoitavan väliaikaisesti managerin pestiä. Viimeksi huhtikuussa 2014 kun David Moyes sai potkut Unitedin peräsimestä, Ryan Giggs hyppäsi pelaajavalmentajan rooliin loppukauden ajaksi.

Muokattu 18.12. klo 13.04: Lisätty Skyn uusimmat tiedot siitä, että Carrickin on määrä vetää harjoitukset siihen asti, kunnes uudesta väliaikaisesta managerista ilmoitetaan.