Manchester Unitedin tähtipelaaja Bruno Fernandes on vaikuttunut siitä, miten terävältä joukkueen apuvalmentaja Micharl Carrick näyttää yhä harjoituksissa.

Carrick, 39, edusti Unitedia 12 vuoden ajan ennen kuin lopetti uransa ja siirtyi seuraan valmentajaksi. Hän toimi ensin José Mourinhon apuvalmentajana ja jatkoi roolissaan, vaikka portugalilaisluotsi vaihtui Ole Gunnar Solskjæriin.

Fernandesin, 26, mukaan Carrick sulautuu yhä vaivatta joukkoon, kun hän osallistuu Unitedin harjoituksiin.

– Katsoin Carrickin pelaamista harjoituksissa, eikä hän mokannut yhtäkään syöttöä. Se on uskomatonta, miten tuoreelta ja terävältä näyttää, kun hän harjoittelee kanssamme, kommentoi Fernandes Unitedin virallisessa podcastissa.

– Puhuin Fredin kanssa ja olin sanomassa hänelle, että ”Katso, miten hän [Carrick] pelaa ja tee samoin!”. Mutta sitten ajattelin, että se olisi epäreilua, joten jätin sen sanomatta.

– Mutta se oli uskomatonta! Jos joku ulkopuolinen tulisi katsomaan harjoituksiamme, kukaan ei huomaisi, ettei hän pelaa joukkueessamme.

– Minä opin häneltä paljon. Hän on yksi niistä ihmisistä, joita tykkään kuunnella, koska hän oli iso pelaaja, joka voitti paljon pokaaleja tässä seurassa. Minusta sellaisilta pelaajilta on otettava oppia.