Manchester Unitedin entisen keskikenttäpelaaja Michael Carrickin rooli seuran managerina kesti lopulta vain kolme ottelua. Mestarien liigan vierasvoitto Villarrealista, tasapeli Chelsean kanssa, ja maalin kotivoitto Arsenalista – siinä väliaikaisluotsin koko saldo tähän väliin.

Lontoolaisen West Hamin kasvatti siirtyi Manchesterin alueen jättiläiseen pelaajana vuonna 2006. Aktiiviura päättyi 2018, ja apuvalmentajan hommat jatkuivat saman tien. Torstain ottelun jälkeen 40-vuotias ilmoitti poistuvansa seuran palkkalistoilta kokonaan. Hän oli kertonut asiasta joukkueen pelaajille vasta taiston tauottua, kun Suomessa oltiin jo perjantain puolella.

– Aika tässä seurassa tulee aina säilymääni mielessäni uran huippujaksona. Kun tein ensimmäisen sopimukseni yli 15 vuotta sitten, en olisi hurjimmissa unelmissanikaan uskonut sitä kaikkea, mitä lopulta täällä saavutin. Muistot niin pelaajana kuin valmennustiimin jäsenenä ovat fantastisia.

Kevätkauden ajan, ja nyt siis jo jouluruuhkasta alkaen, Carrickin työtä jatkaa Ralf Rangnick.

– Toivon hänelle, henkilökunnalle, joukkueelle ja kannattajille kaikkea parasta. Olen, ja tulen olemaan Manchester Unitedin kannattaja, ja yritän päästä katsomaan niin montaa peliä kuin mahdollista, Carrick sanoi seuran tiedotteessa.