Tottenhamin entinen kapteeni ei ollut uskoa silmiään: ”Mikä esitys!”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin entinen kapteeni Michael Dawson hämmästyi Spursin ottaessa keskiviikkona vakuuttavan 3-0-kotivoiton Borussia Dortmundista Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Tauolle mentiin vielä maalittomassa tasatilanteessa, mutta toisella jaksolla Tottenham laittoi maalikarkelot pystyyn.

Yhdeksän vuotta lontoolaisseurassa viettänyt Dawson yllättyi siitä, miten hyvin Tottenham pelasi ilman joitain avainpelaajiaan, kuten loukkaantuneita Harry Kanea ja Dele Allia.

– Uskomaton toinen puoliaika. Mikä esitys tämä olikaan! En osannut odottaa tällaista, kommentoi Dawson Sky Sportsille.

– Jos minulle olisi sanottu illan alussa, että ”Dele Alli ei pelaa, Harry Kane ei pelaa” ja lisätty ensimmäistä jaksoa katsellessa, että ”tämä tulee päättymään 3-0”, niin olisin nauranut.

– En olisi millään uskonut. Ensimmäisellä puoliajalla kentällä oli jalkeilla vain yksi joukkue oikealla mentaliteetilla.

Nykyään Mestaruussarjassa Nottingham Forestia edustava Dawson kehui erityisesti puolustajakollegaansa Jan Vertonghenia, joka syötti Son Heung-Minin avausmaalin ja teki itse toisen.

– Jan Vertonghen oli toisella puoliajalla erinomainen. Hän oli uskomaton maalissa ja maalisyötössä. Hän painoi kenttää ylös ja alas ja piti (Jadon) Sanchon hiljaisena.

Tottenham ja Borussia Dortmund kohtaavat toisessa osaottelussa 5. maaliskuuta Dortmundin Signal Iduna Parkilla.

Kertoimet ottelulleWest Ham - Tottenham23.11.2019