Valioliigahyökkääjä räjäytti pankin! Hulvaton rakkaudentunnustus sai Twitterin sekaisin – ”Olisin sanonut koko sydämestäni, mutta kikkelini on suurempi”

© Kuva: Getty Images

West Hamin tähtihyökkääjä Michail Antonio räjäytti pankin myöhään sunnuntai-iltana Twitterissä.

30-vuotias englantilaishyökkääjä oli elänyt hiljaiseloa koko viikon Twitterissä, mutta ystävänpäivä sai hänet aktivoitumaan.

Tapa, jolla Antonio rikkoi somehiljaisuutensa, oli hulvaton. ”Ei se määrä, vaan se laatu” -sanonta pätee hänen kuluneen viikon someaktiivisuuteen täydellisesti.

Antonio jakoi iloa ja onnea huokuvan parisuhdekuvan, jossa hän on yhdessä aviovaimonsa, Debbie Whittlen kanssa. Kuvassa itsessään ei ollut mitään erikoista, mutta saatetekstissä oli. Siinä oli suorapuheisuutta sekä huumoria.

– Rakastan sinua koko kikkelilläni. Olisin sanonut sydämestäni, mutta kikkelini on suurempi, Antonio kirjoitti kuvan yhteyteen itkunauru-emojin kera.

– Hyvää ystävänpäivää kaikille, hän jatkoi tekstiään.

Hulvaton twiitti keräsi Twitterissä valtavasti huomiota. Jo ensimmäisen neljän tunnin aikana twiitistä oli tykännyt yli 59 000 käyttäjää ja sitä oli jaettu yli 9000 kertaa.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Somen lisäksi Antonio on dominoinut viime aikoina myös valioliigaviheriöillä. Viime kaudella hän pelasi uransa tehokkaimman valioliigakauden tehden 25 pelaamassaan ottelussaan yhteensä kymmenen maalia. Tällä kaudella englantilaishyökkääjä on osunut Valioliigassa viisi kertaa.