Chelsean sopimuspelaaja Michy Batshuayi on kauppatavaraa Deadline Daynä. Lähteiden mukaan Batshuayilla on useita vaihtoehtoja pöydällään.

Tällä hetkellä Batshuayi on lainasopimuksella Valenciassa, mutta Chelsea on valmis purkamaan lainasopimuksen, jotta hyökkääjä voisi siirtyä toiseen seuraan.

Guardianin toimittaja Ed Aarons kertoi Twitterissä, että Batshuayi voi valita kahden lainasopimuksen väliltä, jotka ovat West Hamiin tai Real Betisiin. Lisäksi pöydällä on myös mahdollisuus pysyvään siirtoon.

Everton on ollut kiinnostunut Batshuayista, mutta Chelsea vaatii Evening Standard -lehden mukaan pelaajasta 35 miljoonaa puntaa eli noin 40 miljoonaa euroa. Lehden mukaan belgialaishyökkääjä ei ole kiinnostunut siirtymään Evertoniin.

Chelsean toiveissa on kuitenkin saada Batshuayista siirtokorvaus, ja pöydällä olevista tarjouksista se olisi mahdollinen vain Evertonin kanssa. Joka tapauksessa Batshuayin siirtoa pois Valenciasta pidetään vain ajan kysymyksenä.

Ed Aarons

@ed_aarons
Chelsea have agreed terms with West Ham and Real Betis over loan deal for Michy Batshuayi. Barring a late bid from Everton, player will decide where to go soon