Virallista: Newcastle rikkoi siirtoennätyksensä – jo toinen Deadline Day -hankinta maaliin

© Kuva: Getty Images

Newcastle on rikkonut siirtoennätyksensä hankkiessaan Atlanta Unitedin Miguel Almirónin 21 miljoonalla punnalla (24 miljoonalla eurolla).

Newcastlen entinen siirtoennätys meni rikki, kun joukkue värväsi Michael Owenin Real Madridista 16 miljoonan punnan siirtokorvauksella elokuussa 2015.

24-vuotias Almirón allekirjoitti Newcastlen kanssa 5,5-vuoden mittaisen sopimuksen, ja on seuran toinen Deadline Day -hankinta.

Newcastle vahvisti puolustustaan lupaavalla laitapuolustaja Antonio Barrecalla aiemmin torstaina. Barrecca, 23, siirtyi Newcastleen loppukauden kattavalla lainasopimuksella AS Monacosta.

Kymmpipaikalla pelaava Almirón teki kuluneella MLS-kaudella 13 maalia ja antoi 13 maalisyöttöä, johdattaen Atlanta Unitedin aina sarjamestaruuteen asti.

Almirónin siirtyminen Newcastle-paitaan miellytti erityisesti manageri Rafael Beníteziä.

– Tiedämme, että MLS on erilainen haaste verrattuna Valioliigaan, mutta hänellä on potentiaalia vastata odotuksiimme, Benítez kertoi Newcastlen virallisilla nettisivuilla.

– Hänen vaikutuksensa MLS:ssä on ollut erittäin hyvää – hän on ollut yksi kauden parhaita pelaajia, ja toivottavasti hän voi antaa meille enemmän laatua ja kilpailua viimeisellä kolmanneksella.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!