Newcastle on rikkonut siirtoennätyksensä hankkiessaan Atlanta Unitedin Miguel Almirónin 21 miljoonalla punnalla (24 miljoonalla eurolla).

Newcastlen entinen siirtoennätys meni rikki, kun joukkue värväsi Michael Owenin Real Madridista 16 miljoonan punnan siirtokorvauksella elokuussa 2015.

Newcastle United FC

@NUFC
We are delighted to announce the signing of forward Miguel Almirón from @ATLUTD.

The 24-year-old has penned a five-and-a-half-year deal which will keep him at St. James' Park until June 2024.

Full story: nufc.co.uk/news/latest-ne… #NUFC

24-vuotias Almirón allekirjoitti Newcastlen kanssa 5,5-vuoden mittaisen sopimuksen, ja on seuran toinen Deadline Day -hankinta.

Newcastle vahvisti puolustustaan lupaavalla laitapuolustaja Antonio Barrecalla aiemmin torstaina. Barrecca, 23, siirtyi Newcastleen loppukauden kattavalla lainasopimuksella AS Monacosta.

Kymmpipaikalla pelaava Almirón teki kuluneella MLS-kaudella 13 maalia ja antoi 13 maalisyöttöä, johdattaen Atlanta Unitedin aina sarjamestaruuteen asti.

Almirónin siirtyminen Newcastle-paitaan miellytti erityisesti manageri Rafael Beníteziä.

– Tiedämme, että MLS on erilainen haaste verrattuna Valioliigaan, mutta hänellä on potentiaalia vastata odotuksiimme, Benítez kertoi Newcastlen virallisilla nettisivuilla.

– Hänen vaikutuksensa MLS:ssä on ollut erittäin hyvää – hän on ollut yksi kauden parhaita pelaajia, ja toivottavasti hän voi antaa meille enemmän laatua ja kilpailua viimeisellä kolmanneksella.