Rafael Benítezin pitkään kaipaama vahvistus debytoi illalla – valmiudesta Valioliigaan erilaisia arvioita

© Kuva: Getty Images

Manageri Rafael Benítez kokee mitä todennäköisimmin tänään jotain, mitä viimeisimmässä pestissään ei ole kokenut turhan usein. Espanjalainen pääsee juoksuttamaan kentälle uuden vahvistuksen.

Paraguaylainen, MLS:n Atlantasta saapunut Miguel Almirón nostattaa kokeneessa valmentajassa odotuksia.

– Henkisellä puolella hän on täysin valmis, ja haluaa pelata. Hän on ollut harjoituksissa hyvin dynaaminen ja nopea, jatkuvasti osalinen toimintaan. Valioliigaan pitää toki sopeutua myös fyysisysesti. Uskon että hän on valmis silläkin sektorilla.

Tänään vastaan asettuvan Wolverhamptonin hyökkääjä Raul Jimenez puolestaan muistuttaa, ettei englantilaiseen peliin sopeutuminen välttämättä ole helppo homma.

– Se on iso askel, kaikki on kovin, kovin erilaista. En ole itse pelannut MLS:ssä, mutta siellä peli on melko samanlaista kuin Meksikossa. Ero siihen on suuri.

– Menestyäkseen täällä on oltava itseluottamukseltaan vahva, ja joukkueeseen pitää sopeutua todella nopeasti. Almirónille siirto oli kuitenkin varmasti hyvä, hän on laadukas pelaaja, jonka ominaisuudet Newcastle ehti huomata.

25-vuotias tulokas on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttämies, jonka Benítez uskoo tuovan puuttuvia ulottuvuuksia joukkueensa peliin.

– Hän poikkeaa muista pelaajistamme, perustaessaan pelinsä juoksuihin linjojen välissä, ja puolustajien taakse.

Lähteet: The Guardian, The Independent

Kertoimet ottelulleAston Villa - Newcastle United25.11.2019