Newcastlen managerilla Steve Brucella oli pari valittua sanaa keskikenttäpelaajansa Miguel Almirónin agentille Daniel Camposille.

Campos kommentoi aiemmin tällä viikolla, että ilman koronaviruspandemiaa hänen asiakkaansa olisi jättänyt Newcastlen kesällä ja sanoi, että Atlético Madrid ja Internazionale olivat 26-vuotiaan Almirónin perässä.

– Atlético Madrid tarkkaili Miguel Almirónia, mutta tarjousta ei tehty. Kun kaikki palaa normaaliksi, Miguel hyppää tason ylemmäs, sanoi Campos Sky Sportsin mukaan.

– Miguelilla on ollut mahtava työmoraali Newcastlessa ja Paraguayn maajoukkueessa. Ilman tätä pandemiaa hän pelaisi jossain muualla. Ehkäpä hän haluaisi pelata joukkueessa, joka pitää paljon palloa. Kenties hän ottaa kesäkuussa sen askeleen ylöspäin.

Brucelta kysyttiin Camposin kommenteista lehdistötilaisuudessa. Hänen mukaansa Almirón ei ole missään vaiheessa antanut ymmärtää, että haluaisi lähteä muualle.

– Hänen kommenttinsa olivat järkyttäviä, lähes naurettavia. Kahden punnan amatööriagentti… Miksi kukaan asettaisi asiakkaansa tuollaiseen tilanteeseen?

– Jos Almirón koputtaisi ovellani, niin kuuntelisin häntä, mutta se on todella epäkunnioittavaa tätä seuraa kohtaan, kun siellä on agentti, joka luultavasti yrittää tehdä voittoa pelaajan oltua seurassa kaksi vuotta. Miguel on mahtava ammattilainen ja mahtava jätkä, mutta tämä agentti jättää paljon toivomisen varaa.

– Aion käydä keskustelun Miggyn kanssa. Hän on uskomaton ammattilainen. Hänellä on mahtava asenne ja hän arvostaa sitä, mitä tämä seura on hänelle antanut.

– Tämä agentti on mielestäni osoittanut, että hän on amatööri, joka koittaa rikastua nopeasti.

Almirón siirtyi Newcastleen viime vuoden tammikuussa Atlanta Unitedista 24 miljoonalla eurolla ja solmi kesään 2024 asti ulottuvan sopimuksen. Hän on tähän mennessä pelannut Newcastlessa 62 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen viisi.