Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer sanoo, että seuraomistaja Mike Ashleytä kiinnostaa ainoastaan Newcastle Unitedin pitäminen Valioliigassa.

Newcastle-ikoni Shearer arvioi, ettei Ashley ole painamassa paniikkinappulaa joukkueen nykytilanteen takia. Newcastle on seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Ashleytä on vuosien saatossa syytetty usein kunnianhimon puutteesta.

– Newcastlessa omistajaa kiinnostaa vain yksi asia, ja se on Newcastle Unitedin pitäminen Valioliigassa, Shearer sanoo Premier League Productionsille.

– He eivät välitä siitä, päätyvätkö he neljänneksi viimeiseksi vai viidenneksi viimeiseksi, niin kauan kuin he pysyvät Valioliigassa, joten en näe heidän panikoituvan vielä.

Newcastle on seuraavan kerran pistejahdissa tulevana sunnuntaina, kun se pelaa Old Traffordilla Manchester Unitedin vieraana.

– Odotan, että siitä tulee vaikeata Old Traffordilla – se aina on. Mielestäni Man United ei ole niin hyvä joukkue, mutta ehdottomasti Newcastlen on osoitettava enemmän päättäväisyyttä Man Unitedia vastaan (kuin Chelsea-ottelussa), koska jos he menevät peliin samalla asenteella, lopputulos on selvä.

Lähde: Chronicle