Arsenalin luotsi Mikel Arteta myöntää järkyttyneensä, kun hän kuuli Manchester Cityn saamasta rangaistuksesta.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa sulki Cityn kahden seuraavan kauden ajaksi eurokentiltä, koska seuran katsotaan rikkoneen talouden reilun pelin sääntöjä.

Artetalla on hyvin läheiset suhteet Cityyn, sillä ennen pestiään Tykkimiehissä hän työskenteli Pep Guardiolan valmennustiimissä. Mies kertoo olevansa kaikesta kiitollinen Citylle.

[readmore from=Manchester-City]

– Järkytyin, ja pitäessäni yhteyttä Pepin ja tuntemieni seuran työntekijöiden kanssa olen pahoillani heidän puolestaan, koska tiedän heidän kärsivän. Ihailen ja rakastan Pepiä ja tiedän, kuinka kovasti he tekevät töitä. Toivon, että tämä johtaa positiiviseen lopputulokseen, sanoo Arteta.

– Haluan vain parasta Manchester Cityn kannalta. Haluan todella, koska siltä minusta tuntuu. Mielestäni emme tällä hetkellä tiedä, mitä voi tapahtua ja tuleeko lisärangaistuksia muille seuroille. En halua arvailla.

City on ilmoittanut valittavansa rangaistuksesta. Mikäli se pysyy voimassa, Arsenal saattaa hyötyä asiasta, koska Valioliigassa viidenneksi sijoittuvalle seuralle voi olla luvassa paikka Mestarien liigassa.

Lähde: Manchester Evening News