Tammikuun siirtoikkuna on ollut auki viikon verran ja joitakin isoja siirtoja on jo nähty. Esimerkiksi Kieran Trippier saapui Newcastleen ja Philippe Coutinho Aston Villaan.

Mestarien liigan paikasta tiukasti taisteleva Arsenal on myös valmis vahvistamaan joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa, mikäli sopiva kohde löytyy.

– Haluamme kehittyä joukkueena, joten meidän pitää maksimoida jokainen siirtoikkuna monella eri tavalla ja oltava hereillä. Edu [viitaten seuran tekniseen johtajaan] joukkoineen tekee kovasti töitä ja tiedämme täsmälleen, mitä meidän pitää tehdä, Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta totesi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

– Mitä lopulta pystymme tekemään tammikuussa tai kesällä riippuu myös monesta muusta asiasta. Mikäli kohdalle osuu sopiva pelaaja ja meillä on mahdollisuus hänet hankkia, niin keskustelemme siitä ja teemme parhaan mahdollisen ratkaisun. Olemme avoimia kaikelle, Arteta jatkoi.

Yksi Arsenaliin yhdistetyistä pelaajista on Fiorentinan hyökkääjä Dusan Vlahovic. Nuori (21) serbialainen on iskenyt tällä kaudella peräti 18 osumaa pelaamassaan 22 kamppailussa joukkueelleen. Vlahovicin nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Hintalapun arvellaan olevan noin 60 miljoonan punnan paikkeilla.

Lähde: Goal