Liverpool kapusi takaisin sarjataulukon kärkeen, kun Jürgen Kloppin joukkue päihitti sarjaputoamista vastaan taistelevan Cardiff Cityn 2-0 vieraissa.

Georginio Wijnaldum vei Liverpoolin 1-0-johtoon, kun ottelua oli pelattu noin tunnin verran. Voitto varmistui noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Mohamed Salah hankki vieraille rangaistuspotkun Sean Morrisonin rikkeen myötä. James Milner upotti pilkun sisään. (Katso Viafreen video tilanteesta täältä)

Warnock vertasi Salah’n ”sukellusta” brittiläisen uimahyppääjän Tom Daleyn urheilusuoritukseen.

– Mielestäni se oli pehmeä rankkari. Me tosin annoimme tuomarille tilaisuuden antaa sen, Warnock kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Hänellä [Morrisonilla] oli kädet Salah’n ympärillä, mutta se viimeinen osuus oli arvosanaltaan 9.9 – juuri mitä Tom Daley tekee työkseen. En usko että hän olisi voinut päästä tuon korkeammalle edes ponnahduslaudalta.

Mohamed Salah on hankkinut toisiksi eniten rangaistuspotkuja tällä valioliigakaudella (5) ja eniten koko Liverpoolin joukkueesta.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Mohamed Salah has won five penalties this season in the Premier League, only Wilfried Zaha (6) has won more. No other Liverpool player has earned more than one. Precarious. #CARLIV