Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan Mohamed Salah pelaa tällä hetkellä lievän nilkkavamman kanssa.

Salah loukkasi nilkkansa lokakuun alussa pelatussa sarjaottelussa Leicesteriä vastaan, kun vierasjoukkueen keskikenttäpelaaja Hamza Choudhury kolautti egyptiläistähteä jaloille pahannäköisellä taklauksella.

Salah ei pystynyt pelaamaan Liverpoolin seuraavassa ottelussa Manchester Unitedia vastaan, vaikka hän lepäsikin koko maajoukkuetauon ennen sitä. Salah palasi seuraaviin otteluihin Genkiä ja Tottenhamia vastaan, mutta keskiviikkona hän sai seurata Liverpoolin ja Arsenalin välistä Liigacup-trilleriä katsomosta.

Kloppin mukaan Salah ei ole vielä täysin kuntoutunut nilkkavammastaan, mutta tulee pelaamaan ainakin osan lauantain Aston Villa -kamppailusta.

– Hänen pitäisi olla kunnossa. Hänen on pitänyt tehdä paljon yksilöharjoituksia, mutta hän tulee olemaan joukkueen [otteluun valmistavissa] harjoituksissa [perjantaina], Klopp kertoi perjantaiaamuna The Mirrorille.

[readmore from=Liverpool]

– Minusta se [vamma] on vain hyvin ärsyttävä – hänelle, ei minulle – koska hänellä on jatkuvasti hieman nestettä [nilkassa], ja hänen on vain kestettävä se. Otamme sitä pois mutta sitä tulee aina takaisin, ja niin edelleen.

– Mutta siinä mielessä tämä ei ole mikään aito loukkaantuminen, tai näin olen ainakin kuullut [lääkintäjoukoilta], joten hänen pitäisi olla pelikunnossa.

Aston Villan ja Liverpoolin välinen ottelu alkaa kello 17:00 Suomen aikaa ja se näkyy suorana Viaplaylta.