Liverpool-legenda Jamie Carragherin mukaan Mohamed Salah haluaisi todennäköisesti saada Real Madridin tai Barcelonan ansioluetteloonsa, mutta ei pidä egyptiläishyökkääjän lähtöä ajankohtaisena.

Salahin tulevaisuus Anfieldilla on puhuttanut viimeisten kuukausien aikana paljon, vaikka hänen nykyinen sopimuksensa on vielä kesään 2023 asti voimassa. Liverpool-tähteä on viety siirtohuhuissa erityisesti Espanjan suurseuroihin, jotka kiinnostavat tiettävästi myös Salahia.

Carragherin mielestä 28-vuotias laitahyökkääjä on juuri sen kaltainen pelaaja, joka edustaisi mielellään muitakin Euroopan huippuseuroja. Salahin iän ja koronaviruspandemian aiheuttamien talousvaikeuksien vuoksi Carragher ei kuitenkaan näe pelaajan lähtevän ”vielä hetkeen”.

– Mohamed Salah on ehdottomasti yksi niistä pelaajista, joka uraansa katsoessaan saattaisi haluta, että hänen ansioluettelostaan löytyy joko Barcelona tai Real Madrid, Carragher kertoi The Mirrorille.

– Jotkin pelaajat arvioivat uraansa sillä tavalla ja hän on mielestäni yksi niistä. Uskon, että (Chelsean entinen tähtipelaaja) Eden Hazardkin halusi aina jossain vaiheessa pelata Real Madridille.

– En yllättyisi jos muutama vuosi sitten, kun Salah kaavaili uransa etenemistä, tämä olisi ollut siirto, jonka hänkin haluaisi nyt tehdä. Salahin iän ja seurojen taloudellisen tilanteen vuoksi kiinnostuneilla joukkueilla ei kuitenkaan taida olla häneen rahaa juuri nyt.

[readmore from=Liverpool]

– Hänen hankkimisensa maksaisi varmaan noin 100 miljoonaa puntaa. Uskon, että Real Madrid ja Barcelona käyttäisivät tällaisen rahan mieluummin Kylian Mbappéen tai Erling Braut Hålandiin, jotka ovat paljon nuorempia kuin Salah.

LUE MYÖS: Jättisiirto vireillä? – Athletic: Chelsea aikoo tehdä ennätystarjouksen Erling Braut Hålandista

– Nämä seurat eivät ui rahassa ja Salahin Liverpool-sopimus on vielä muutaman vuoden ajan voimassa. Joten en sen takia pelkää, että hän lähtisi vielä hetkeen.