Liverpoolin entinen maalitykki Michael Owen varoittaa Mohamed Salahin tulevan sopimuksen mahdollisista seurauksista.

Seura on viime aikoina kiinnittänyt useamman runkopelaajan jatkosopimuksilla, ja parhaillaan neuvotellaan egyptiläisen paperista. Salahin, 29, nykyinen sopimus on päättymässä kahden vuoden kuluttua.

– Arvelen, että hänen sopimuksensa on monimutkaisempi kuin muiden, koska hän on päämaalintekijä ja tienaa paljon, Owen kommentoi BT Sportilla.

– Kuvittelisin, että hänen on monimutkaisin, koska siitä tulee todennäköisesti hänen viimeinen iso sopimuksensa. Seuran näkökulmasta tiedän kaikkien sanovan ”antakaa hänelle, mitä hän haluaa”. Itse asiassa fanit eivät kuitenkaan halua sitä. Tarvitaan rakennetta. Jos antaa Salahille kaksi kertaa enemmän kuin mitä (Virgil) van Dijk tienaa, yhtäkkiä leirin sisällä saattaa olla ongelma.

Owen uskoo sopimuksen syntyvän, koska osapuolten näkemysten ei ole kerrottu olevan kaukana toisistaan. Liverpoolin on kuitenkin pyrittävä tekemään siitä mahdollisimman järkevä.

Salah on iskenyt tällä kaudella neljä maalia. Hän ylsi Valioliigassa sadan maalin rajapyykkiin kaikkien aikojen viidenneksi nopeimmassa ajassa.

Lähde: Mirror