Liverpoolin supertähti Mohamed Salah on ollut uskomattomassa vireessä oikeastaan siitä asti, kun hän kesällä 2017 seuraan liittyi.

Upeat otteet ovat poikineet hurjia huhuja myös jokaiselle kalenterivuodelle. Egyptiläinen 29-vuotias hyökkääjä on yhdistetty usein varsinkin La Ligan jättiläisiin.

Toimittaja Ekrem Konur kertoi, että Salah olisi tällä kertaa Real Madridin hankintalistan kärkinimenä. Liverpoolin suuntaan tässä skenaariossa matkaisi Eden Hazard ja isohko säkillinen kahisevaa.

Real Madrid vain tuppaa olemaan seura, johon yhdistellään pelaajia jatkuvasti. Kylian Mbappé on vaikuttanut jo tovin liki varmalta Los Blancosin jäseneltä mediassa. Uskaltaisin itse väittää, että mikään seura ei osta samassa ikkunassa Salah-Mbappé-komboa.

Eikä Mbappé välttämättä edes lähde Pariisista.

Mirrorin mukaan liverpoolilaisilla ei ole kovin suurta huolta jalokivensä menettämisestä. Lehti kertoo, että Salahin agentti Ramy Abbass lensi lauantaina Liverpooliin.

Visiitin tavoitteena on tiettävästi sopia jatkosopimuksen ehdoista. Agentti ja Salah tavoittelevat lähes 600 000 euron viikkopalkkaa uuteen sopimukseen.

Salah on tällä hetkellä monien mielestä jopa maailman paras pelaaja. Hän haluaa taustajoukkoineen myös saada sellaisen kohtelua uudessa sopimuksessa.

Tuolla palkalla egyptiläisestä tulisi Liverpoolin parhaiten palkattu pelaaja.

Mirrorin mukaan osapuolet eivät ole toistaiseksi kovin lähellä toisiaan, vaikka Liverpool tuskin olisi valmis menettämään supertähtensä. Tämän voinee allekirjoittaa myös Jürgen Klopp, joka ylisti suojattiaan lauantain Watford-pelin jälkeen.

– Hänen esityksensä oli uskomaton. Koko joukkueelta mahtava peli, mutta Salah oli poikkeuksellinen, hehkutti Klopp.

– Mielestäni on täysin selvää, että maailmassa ei ole yhtään parempaa pelaajaa tällä hetkellä!

Huhut jatkuvat, mutta näillä näkyminen egyptiläinen jatkaa Anfieldin yleisön ilona myös kauden 2023 jälkeen.