Valioliigassa Liverpoolia urallaan edustanut Mohamed Sissoko analysoi EuropaCalcion haastattelussa Valioliigan siirtomarkkinoita.

Sissokolta kysyttiin näkemyksiä sarjan kirkkaimmista tähdistä. Sissoko pohti Manchester Unitedin Paul Pogban ja Liverpoolin Mohamed Salahin sekä Sadio Manén tilanteita.

Ensimmäisenä Sissoko kommentoi Pogbaa, joka on ollut pitkään lähtökuopissa Manchesterista.

− Tiedän [päävalmentaja Zinédine] Zidanen haluavan hänet Real Madridiin, mutta hän haluaisi palata Juventukseen. Näissä asioissa kaikki ei riipu kuitenkaan Pogbasta, vaan myös Manchester Unitedista.

− Hänellä on heidän kanssaan sopimus kesään 2021 asti. Mielestäni Pogban pitäisi löytää seura, jossa hän nauttisi olostaan, jotta hän voisi taas olla parhaimmillaan, Sissoko jatkoi.

Toisena Sissoko pohti Salahin tulevaisuutta.

− En tiedä, jääkö Salah Liverpooliin. Jos hän lähtisi, se olisi myös hyvä asia Liverpoolille. Se on fiksu seura, ja siellä tiedettäisiin kyllä, miten hänet korvataan.

− Siellä on monia fantastisia nuoria, joiden taso riittää ja jotka voivat näyttää huippuotteita Liverpoolissa, Sissoko sanoi.

Kysyttäessä Salahin mahdollisesta siirrosta Real Madridiin Sissoko nosti esille Manén.

− Luulisin Sadio Manén olevan todennäköisempi, sillä hänellä on ominaisuuksia, joita Zidane arvostaa. Uskon, että Mané siirtyy Real Madridiin.

Lähde: AS