Valmentaja haluaa jäädä valioliigaseuraan mahdollisesta putoamisesta huolimatta – ”Se on ollut ihan uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Cardiff City on parhaillaan viimeisen putoajan paikalla Valioliigassa.

Matkaa putoamisviivan paremmalle puolelle on viisi pistettä, kun kuusi sarjaottelua on vielä pelaamatta. Cardiff kohtaa loppukauden aikana muun muassa Liverpoolin ja Manchester Unitedin.

Cardiffin päävalmentaja Neil Warnock on valmis jäämään seuraan ensi kaudeksi, vaikka Cardiff putoaisikin takaisin Mestaruussarjaan. Warnock kiitti Sky Sportsin haastattelussa vuolaasti seuran kannattajia. Warnockilla on sopimus Cardiffin kanssa ensi kaudesta.

– Se on ollut ihan uskomatonta, millaista kannatusta olemme saaneet kannattajiltamme. Aivan uskomatonta. En ole koskaan tavannut samanlaisia kannattajia, jotka tukisivat minua samalla tavalla. Jos he eivät haluaisi minua tänne, ei minulla olisi ongelmaa poistua täältä, Warnock totesi.

– Jos minulle ei sanota seurajohdosta, että haluamme muutoksen ja kiitos kaikesta, niin en todellakaan kävele täältä pois. Mielestäni olen seuralle velkaa sen, että olen täällä ensi kaudellakin – olemme sitten missä tahansa sarjassa. Toivon nostavani seuran korkealle jouluun mennessä ja sitten seuran on etsittävä uusi valmentaja. Toivottavasti osaan auttaa heitä valinnassa.

Cardiff matkaa viikonloppuna Burnleyn vieraaksi.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!