Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Nemanja Maticin mielestä seuran nuorilta huippulupauksilta ei tulisi odottaa vielä liikoja, vaikka he ovatkin esiintyneet hyvin kuluvan harjoituskauden aikana vakuuttavasti.

17-vuotias englantilaishyökkääjä Mason Greenwood on lyönyt tiensä läpi Ole Gunnar Solskjærin ykkösmiehistöön paukuttamalla kaksi maalia neljään otteluun. Angel Gomes ja Tahith Chong ovat myös antaneet vakuuttavia näyttöjä punapaidoille.

Optimismi menestyksekkäästä kaudesta kasvaa, mutta Maticin mielestä fanien ei tulisi asettaa odotuksiaan liian korkealle, liian aikaisin.

– Jalkapallofanit haluavat tuloksia, tietysti, erityisesti sellaisessa seurassa kuin Manchester United, Matic kertoi lehdistölle.

– Mutta teidän on annettava nuorille pelaajille aikaa koska et voi pelata 17-vuotiaana samalla tavalla kuin 26- tai 27-vuotiaana.

– Fanien on pysyttävä maltillisina jotta he voivat kehittyä.

– Olen iloinen että nuoret pelaajat, kuten Mason, ovat saaneet mahdollisuuksia ja käyttävät niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Haluan nähdä heidät pelaavan säännöllisesti Unitedille, ja jos he jatkavat tällä tavalla olen varma että näin tulee tapahtumaan.