Newcastle United elää jatkuvassa epävakaudessa.

Harakoiden omistaja Mike Ashley on yrittänyt etsiä seuralle uutta omistajaa jo 13 kuukautta. Ashley pyytää mustavalkoisista vähintään 300 miljoonaa puntaa, mutta odottaa edelleen ensimmäistä varteenotettavaa tarjousta.

St James’ Parkille on yhdistetty muun muassa yhdysvaltalaisia, kiinalaisia ja saudiarabialaisia ostajaehdokkaita. Englantilainen sijoittaja Amanda Staveley tarjosi The Timesin mukaan viime vuonna noin 250–300 miljoonaa puntaa, mutta Ashley ei suostunut kauppoihin. Hän piti koko neuvotteluja ajan hukkana.

Tilanne on herättänyt suurta kiukkua seuran intohimoisessa kannattajakunnassa, sillä Ashley on sijoittanut varojaan hyvin harkiten siirtomarkkinoilla.

Seuran manageri Rafael Benítezillä riittää kysymyksiä. The Chronicle kertoo, että espanjalainen odottaa edelleen sopimustarjousta. Hänen nykydiilinsä päättyy keväällä. Benítez on vaatinut vastauksia muun muassa siihen, miten Newcastle on kehittämässä harjoituskeskustaan, junioripuoltaan ja toimiaan siirtomarkkinoilla.

Seuran fanit aikovat osoittaa mieltään, kun West Ham saapuu St James’ Parkille joulukuun ensimmäisenä päivänä. Osa intohimoisista Geordieista saapuu paikoilleen vasta ottelun 11. minuutilla.

Newcastle on noussut surkea alun jälkeen kahdella peräkkäisellä voitolla pisteen verran putoamisviivan paremmalle puolelle.