Newcastle United on edelleen myynnissä. Englannissa on kirjoitettu, että seuran omistaja Mike Ashley on edennyt neuvotteluissaan. Hän pyytää vähintään 300 miljoonaa puntaa.

Seuran otteita seuraava Chroniclelive kertoo, että Benítez saa 2-3 vahvitusta tammikuussa – omisti Harakat kuka tahansa. Ashley uskoo, että manageri pysyy suuremmalla todennäköisyydellä St James’ Parkilla, jos saa tukea tammikuussa siirtomarkkinoilla.

Paikkakunnalla huippusuositun espanjalaisen sopimus päättyy keväällä. MLS-sarjan tähti Miguel Almíron on seuran hankintalistan kärkipäässä. Chronicle paljasti aiemmin, että Atlanta United pyytää paraguaylaisesta ”kovaa hintaa”.

Almíron, 24, viihtyy keskikentällä hyökkäävässä roolissa. Newcastle yrittää sopia hankinnasta jo joulukuussa, jotta Almíron pääsee mahdollisimman pikaisesti pelaamaan.

Atlanta United on korostanut, että Almíron herättää laajaa kiinnostusta. Benítez haluaa joka tapauksessa porukkaansa laitapelaajan, vasemman laitapuolustajan ja mahdollisesti myös hyökkääjän, jatkaa Chroniclelive.