Valioliigalauantaina todistettiin yksi kauden huikeimmista comeback-voitoista, kun Newcastle kaatoi Evertonin 3-2-lukemin St. James’ Parkilla.

Everton oli ensimmäisen jakson jälkeen 2-0-johdossa, kun Dominic Calvert-Lewinin ja Richarlisonin osumat olivat johdattaa vieraat kolmanteen peräkkäiseen tappiottomaan otteluunsa.

Matt Richiellä oli myös maalien välissä tilaisuus tasoittaa peli pilkulta, mutta Jordan Pickford veti tolppiensa välissä pidemmän korren.

Newcastle teki kavennusosuman reilun tunnin pelin jälkeen, kun José Salomon Rondón teki kauden kahdeksannen maalinsa Ayoze Pérezin syötöstä.

Yhdeksän minuuttia ennen täyttä aikaa Pérez tasoitti pelin, kun espanjalaiskärki tuikkasi pallon Miguel Almirónin torjutusta laukauksesta sisään.

Everton oli menettänyt johtoasemansa, ja vain hetkeä myöhemmin he olivat tappiolla.

Ayoze Pérez nousi joukkueensa todelliseksi sankariksi, kun hän laukoi pallon kulmapotkun jälkitilanteesta sisään kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä.

Newcastle voitti ottelun lopulta 3-2, suorittaen ensimmäisen comeback-voittonsa Valioliigassa kahden maalin tappioasemasta sitten lokakuun 2003.

3-2 - Newcastle United came from two goals down to win a Premier League game for the first time since October 2003 against Fulham under Sir Bobby Robson. Thriller.